maandag 13 april 2009

Shoes, Threes & Ankles

10/4
Dagje Bomal op het programma. Mooi weer voorspeld dus om een uurtje of 10 rijden we richting de rots. Aangekomen bij de rots eerst koffie drinken en spullen pakken. Jammer genoeg gaat voor mij het hele feestje niet door omdat mijn KLIMSHOENEN nog in 010 liggen. Helaas Pindakaas! Dan maar balen..

Beginnend aan een 5- aan de rechterkant van het 2de massief 'Super Mazout' warmt Kenji op en vervolgens met 3 maten te grote schoenen ik ook. Ook Sophia klimt deze sportieve 5- .


Sophia in Super Mazout

Michiel wil graag 'Yahoo sortie Jouissance 8a' wel klimmen vandaag... En na even te puzzelen over de instap word de wil omgezet in resultaat. Michiel klimt het apparaat. Vervolgens doet Kenji een poging in 'Chicken Pidza' een 6a+ die listig begint met een uitklim op een soort boegje. Jammer genoeg komt hij er bij het laatste setje uitzippen. Ik heb nog ergens tussen door een 7b geprobeerd op Kenji's schoenen alleen dat werd hem niet... zucht...

Michiel in
Yahoo
sortie Jouissance

Kenji in Golgotha


Kenji probeert 'Golgotha 6c'. Fraaie lijn met een groot gat die beter oogt dan hij daadwerkelijk is. Het was een titanenstrijd alleen zonder winst voor de Japanners ;). Bij het schoonmaken van de route is er een behoorlijke confrontatie tussen Kenji en de Boom.. maarja we zijn ook in Bomal dus ja.. Michiel probeert nog 'Escalier C' 7c. Scherp, klein en leuk voor een Second Go misschien. Laten we pizza gaan eten in Luik!

En struikel vooral niet over die goed aangelegde voetpaden..

Tim

1 opmerking: