zaterdag 30 april 2011

Update 2

Een teken van leven, een korte update:
5 weken Siurana (en heel veel bezoek, dat was gezellig) zijn we weer naar Sant Lorenc de Montgai (ja daar waar El Chris woont) gegaan om de ‘oude’ projecten af te ronden. Siurana was leuk maar het begon vooral lastig, slecht weer en het klimmen ging me aan het begin niet al te best af. Ik wilde graag Mr Checki en Migranya Profunda doen maar die zijn beide niet gelukt (Mr Checki was close, maar door alleen al te kijken naar Migranya Profunda verzuurde ik). Wel heb ik Bestiola en Kurfil gedaan, de eerste 2 8b’s van de trip. Bestiola is (semi) lang en erg makkelijk voor de graad, Kurfil is keihard maar ook erg kort. In Siurana heb ik wel besloten dat ik lange routes helemaal niet leuk vind, laat mij maar lekker een beetje boulderen aan een touw.
Sophia heeft haar eerste en ook meteen tweede 6c geklommen in Siurana (D’estarnquis en Mayling)! Het klimmen van een 6c was haar tripdoel maar dat is nu verzet naar 7a.

Terug in St Lorenc stond er maar 1 ding centraal voor mij: het klimmen van Guilty.
Vandaag was het SENDING DAY in St Lorenc. Sophia klom haar 3de 6c en ik mijn 3de 8b+ (1ste van de trip). 2 dagen geleden kwam ik nog net een beetje tekort (en viel ik na de crux) maar vandaag ging het relatief gemakkelijk.

Nu genieten en over een paar dagen richting Rodellar.

Guilty 8b+, St Lorenc de Montgai


Guilty 8b+, St Lorenc de Montgai


Sophia boven Sant Lorenc

2 opmerkingen:

  1. He Michiel,

    eindelijk verstandig geworden!!! Dus binnenkort dan maar weer eens mee naar de Franken? Kun je lekker boulderen aan touw!

    Roman

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb toevallig gisteren met afgesproken met David Gambus om Raise the Roof te gaan doen in de zomer. Je mag de passen wel even voordoen als dat niet te veel moeite is (ik weet dat je moeilijke routes toch graag vaker klimt).

    BeantwoordenVerwijderen