zondag 9 mei 2010

Hoe een koe een haas vangt..


Ik heb geen flauw idee hoe dat gebeurd, maar hier in Spanje zullen ze het ook vast niet weten. Weersvoorspellingen zitten er de laaste tijd ook mooi naast. Er word een hoop regen voorspeld maar dat valt allemaal wel mee, sterker nog. Gister heb ik nog lekker 2 uur in de zon gelegen en later op de dag nog wat geklommen. Eigenlijk was ik een beetje lui, maar ben toch een route ingestapt.Mirjam een vriendin van Mathieu was hier in bezig. 7b+ met kleine klotegreepjes en veel voetenwerk,, echt iets voor Tim.Ik heb er veel tijd ingestoken met uitwerken en dit leid tot positief resultaat.Ik klim de route in me 2de poging en dit voelt redelijk makkelijk aan.

Dag ervoor heb ik ook nog een 7b+ gedaan in mijn 2de poging en later ook nog een 7b. Voelt allemaal wel goed aan hoewel mijn huid tegenstribbelt. Graag zou ik dit soort routes willen kunnen onsighten maar blijkbaar is dat nog net iets te lastig.

Verder zijn we laatste dagen opgehooked met 2 Amerikanen, Mike & Dan. We eten savonds gezamenlijk en chillen daar na tot in de late uurtjes. Gasten komen uit de buurt van Yosemite en weten veel van het klimmen in Amerika. Leuk om wat shit te delen over klimmen, Mike vertelde dat hij The Mandala in zijn 3de poging klom. Sterke boy dus.

Volgende week maandag zal ik terugvliegen naar Eindhoven en weer aan de slag gaan in de klimhal. Mijn verdere plannen zijn om in Augustus wat weken naar de Frankenjura te gaan en daar wat dingen af te maken en nieuwe gebieden te bezoeken.

Nu ga ik lekker een pizza Calzone eten in de mooie stad Salou waar de zon niet altijd schijnt.


2 opmerkingen:

 1. O shit kom je weer bijna terug
  Gaat snel.. Ik zie je volgende week in de hal.
  Sterkte met je babyhuidje (haha)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. NAAR DE FRANKEN, NAAR DE FRANKEN, LALALALALALALA! Heb er zin in!

  Good to have you back too!

  BeantwoordenVerwijderen